tag:blogger.com,1999:blog-4846715587551134696.post1364795840020827484..comments2024-03-07T11:15:09.548+01:00Comments on EGOSHE.dk - En madblog med South Beach opskrifter og andet godt...: Pasta med rucolapesto og serranoskinkeEGOSHEhttp://www.blogger.com/profile/16259237703492056170noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4846715587551134696.post-87485502547041168282014-01-13T11:15:08.183+01:002014-01-13T11:15:08.183+01:00Hej Nanna
Tak for komplimentet :-) Du kan altid s...Hej Nanna<br /><br />Tak for komplimentet :-) Du kan altid se hvor meget fuldkorn der er i pastaen ved at kigge efter kostfiber %-en - jo højre jo bedre og som minimum 7% mener jeg, at de anbefaler :-)EGOSHEhttps://www.blogger.com/profile/16259237703492056170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4846715587551134696.post-10515170225357242662014-01-03T17:37:43.565+01:002014-01-03T17:37:43.565+01:00Hejsa :)
Jeg faldt lige over din fantastiske hjem...Hejsa :)<br /><br />Jeg faldt lige over din fantastiske hjemmeside, da jeg skal til at starte på south beach kuren selv.<br />Jeg kunne bare godt tænke mig, at vide hvilket fuldkorns-pasta mærke du bruger. Jeg syntes nemlig, at det er svært at finde - især i det lidt tykkere pasta - da det pasta der hedder fuldkorn på pakkerne ikke helt ser ud til at de er det.<br /><br />på forhånd tak<br />Nanna Nannanoreply@blogger.com