Til 4 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach Kuren - Hvis den skal spises i fase 1, skal perlebyg udgå og kan eventuelt erstattes af linser. Ved valg af linser, reduceres kogetiden efter anvisning på pakken)
Ingredienser:
2 dl perlebyg
8 dl hønsebouillon
2 cm ingefær
3 stilke citrongræs
1 lille rød thai chili
8 kaffir-limeblade
1 dåse light kokosmælk
Saft af 2 limefrugter
3 spsk fiskesauce
Sødemiddel svarende til 1 tsk sukker
450 g kæmperejer
2 tomater
1 bundt forårsløg
1 lille bundt frisk koriander
Sådan gør du:
Skyl perlebyg i koldt vand, og kog dem i hønsebouillonen i 15-20 min. Skræl ingefær og skær den, samt citrongræs og chili i tynde skiver. Kom ingefær, chili, citrongræs og kaffir-limeblade i en gryde med kokosmælken. Kog ved svag varme i 5 min. Sigt kokosmælken op i gryden med ris og bouillon. Smag suppen til med limesaft, fiskesauce og sukker. Kom rejerne i suppen. Kog endnu 3-4 min. ved svag varme. Skær tomaterne i tern og forårsløgene i ringe, og hak koriander groft. Kom dem i suppen, og servér straks.
Tip:
Tilsæt evt. 1-2 finthakkede chili ekstra, hvis du synes, suppen skal være stærkere.
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach Kuren - Hvis den skal spises i fase 1, skal perlebyg udgå og kan eventuelt erstattes af linser. Ved valg af linser, reduceres kogetiden efter anvisning på pakken)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvdOwD29Now2Omz2rjNWjEdq8jE-W2-Kb9ne6kxILG3QHnlq9k6SAJCSV_NYn61dcR2k10f5qARvWGRG5hm7wYZ2z5gEAy-mwTdFW19jiL94sD0v-tpK5tSfTc_BH1TorYUhs5ES5w_-A/s1600/thaisuppe_630px.jpg)
2 dl perlebyg
8 dl hønsebouillon
2 cm ingefær
3 stilke citrongræs
1 lille rød thai chili
8 kaffir-limeblade
1 dåse light kokosmælk
Saft af 2 limefrugter
3 spsk fiskesauce
Sødemiddel svarende til 1 tsk sukker
450 g kæmperejer
2 tomater
1 bundt forårsløg
1 lille bundt frisk koriander
Sådan gør du:
Skyl perlebyg i koldt vand, og kog dem i hønsebouillonen i 15-20 min. Skræl ingefær og skær den, samt citrongræs og chili i tynde skiver. Kom ingefær, chili, citrongræs og kaffir-limeblade i en gryde med kokosmælken. Kog ved svag varme i 5 min. Sigt kokosmælken op i gryden med ris og bouillon. Smag suppen til med limesaft, fiskesauce og sukker. Kom rejerne i suppen. Kog endnu 3-4 min. ved svag varme. Skær tomaterne i tern og forårsløgene i ringe, og hak koriander groft. Kom dem i suppen, og servér straks.
Tip:
Tilsæt evt. 1-2 finthakkede chili ekstra, hvis du synes, suppen skal være stærkere.
Kommentarer
Send en kommentar