Til 4 personer
(Kan spises i alle faser af South Beach kuren)
Ingredienser:
Olie
1 finthakket løg
4 finthakkede fed hvidløg
1 spsk tørret oregano
2 dåser flåede eller hakkede tomater
Salt og peber
Hvidvinseddike
420 g tun i vand (på dåse)
60 g pinjekerner
1 tsk stødt kanel
1 tsk tørret oregano
1 bdt. finthakket frisk persille
50 g friskreven parmesan
3 æg
Salt og peber
Saften fra 1 citron
250 g røde linser
Sådan gør du:
Svits løg og hvidløg i lidt olie i en gryde. Tilsæt oregano og de flåede tomater. Lad saucen simre i ca. 15 min. og giv den en tur med stavblenderen. Smag til med salt, peber og hvidvinseddike.
Tør-rist pinjekerne på en pande ind til de bliver gyldenbrune. Bland tun, pinjekerner, kanel, oregano, persille, parmesan, æg, salt, peber og citron grundigt i en skål. Varm lidt olie på en pande, form tunbollerne og steg dem til de er gennemstegte.
Kog linserne som anvist på pakken og server dem med tun-bollerne og tomatsaucen. Billigt, mættende og nemt :-)
(Kan spises i alle faser af South Beach kuren)
Ingredienser:
Olie
1 finthakket løg
4 finthakkede fed hvidløg
1 spsk tørret oregano
2 dåser flåede eller hakkede tomater
Salt og peber
Hvidvinseddike
420 g tun i vand (på dåse)
60 g pinjekerner
1 tsk stødt kanel
1 tsk tørret oregano
1 bdt. finthakket frisk persille
50 g friskreven parmesan
3 æg
Salt og peber
Saften fra 1 citron
250 g røde linser
Sådan gør du:
Svits løg og hvidløg i lidt olie i en gryde. Tilsæt oregano og de flåede tomater. Lad saucen simre i ca. 15 min. og giv den en tur med stavblenderen. Smag til med salt, peber og hvidvinseddike.
Tør-rist pinjekerne på en pande ind til de bliver gyldenbrune. Bland tun, pinjekerner, kanel, oregano, persille, parmesan, æg, salt, peber og citron grundigt i en skål. Varm lidt olie på en pande, form tunbollerne og steg dem til de er gennemstegte.
Kog linserne som anvist på pakken og server dem med tun-bollerne og tomatsaucen. Billigt, mættende og nemt :-)
UHmmm, de tunboller ser LÆKRE ud! :-) Skal du ikke med til vores madbloggertræf?
SvarSletMange hilsner
Birthe
Jeg vil så gerne med, men jeg ved ikke hvornår vi tager på sommerferie endnu og det plejer at være der omkring...
SvarSletJeg håber jeg når at finde ud af den inden den 15. juli og at der så stadig er pladser tilbage :)
Kære EGOSHE,
SvarSletJeg beklager, at jeg skriver det her som en kommentar: Jeg har forsøgt at kontakte dig, men har ikke kunnet finde kontaktoplysninger her på bloggen. Du er blevet nomineret til FDB's konkurrence, Danmarks bedste madblogger. Den kan du læse mere om her: www.viskalspise.dk/madblogger
Jeg ville gerne kontakte dig for at høre, om du vil være med i konkurrencen. Du kan læse det brev, jeg gerne ville have sendt dig her: http://www.fdb.dk/Medieliste/Download/Dokumenter/nominering.pdf
Du må endelig slette kommentaren, hvis du har lyst.
Mvh
Henrik Harder, FDB
PS. Dine spicy rejer i serrano skinke ser fantastiske ud :o)
Wauw!!! En nominering :)
SvarSletDet vil jeg meget gerne være med til - tusind tak :)
Uha ser sundt og super lækkert ud :)
SvarSletFrederik
restaurant i København
www.restaurantikøbenhavn.dk/
Tusind tak - selv manden i hjemmet var positivt overrasket over hvad jeg havde fået ud af al den konserves og linserne :D
SvarSlet