Til 4 personer
(Kan spises i alle 3 faser af South Beach livsstilen)
Ingredienser:
800 g laksefilet uden skind
2 ds hakkede tomater
Salt og peber
1 bdt hakket frisk Basilikum
1 spsk tørret oregano
2 bdt forårsløg skåret i små ringe
400 g frossen helbladet spinat
50 g revet light ost
3 dl belugalinser
1 grøntsagsbouillonterning
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Læg laksestykkerne i et ovnfast fad. Åbn de hakkede tomater og hæld dem ud over laksen så det dækker helt, drys med salt, peber, basilikum, oregano og forårsløg. Fordel spinaten i fadet og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min. Tag fadet ud, riv osten og drys det over retten og sæt fadet tilbage i ovnen i 5 min.
Kog linserne efter anvisning på posen tilsat en boullionterning og server dem til retten. Dejligt nemt og det meste passer sig selv :)
(Kan spises i alle 3 faser af South Beach livsstilen)
Ingredienser:
800 g laksefilet uden skind
2 ds hakkede tomater
Salt og peber
1 bdt hakket frisk Basilikum
1 spsk tørret oregano
2 bdt forårsløg skåret i små ringe
400 g frossen helbladet spinat
50 g revet light ost
3 dl belugalinser
1 grøntsagsbouillonterning
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Læg laksestykkerne i et ovnfast fad. Åbn de hakkede tomater og hæld dem ud over laksen så det dækker helt, drys med salt, peber, basilikum, oregano og forårsløg. Fordel spinaten i fadet og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min. Tag fadet ud, riv osten og drys det over retten og sæt fadet tilbage i ovnen i 5 min.
Kog linserne efter anvisning på posen tilsat en boullionterning og server dem til retten. Dejligt nemt og det meste passer sig selv :)
Kommentarer
Send en kommentar