Til 2 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)
Ingredienser:
35 g ristede pinjekerner
50 g reven parmesan
50 g rucola
2 fed hvidløg
2 spsk olie
250 g frisk fuldkornspasta
50 g feta skåret i tern
80 g serranoskinke skåret i strimler
50 g rucola
Sådan gør du:
Blend pinjekerner, parmesan, rucola, hvidløg og olie til pesto.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Bland pesto og pasta og vend til slut feta, serranoskinke og rucola i.
Det er da bare SÅ nemt! :)
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)
35 g ristede pinjekerner
50 g reven parmesan
50 g rucola
2 fed hvidløg
2 spsk olie
250 g frisk fuldkornspasta
50 g feta skåret i tern
80 g serranoskinke skåret i strimler
50 g rucola
Sådan gør du:
Blend pinjekerner, parmesan, rucola, hvidløg og olie til pesto.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Bland pesto og pasta og vend til slut feta, serranoskinke og rucola i.
Det er da bare SÅ nemt! :)
Hejsa :)
SvarSletJeg faldt lige over din fantastiske hjemmeside, da jeg skal til at starte på south beach kuren selv.
Jeg kunne bare godt tænke mig, at vide hvilket fuldkorns-pasta mærke du bruger. Jeg syntes nemlig, at det er svært at finde - især i det lidt tykkere pasta - da det pasta der hedder fuldkorn på pakkerne ikke helt ser ud til at de er det.
på forhånd tak
Nanna
Hej Nanna
SvarSletTak for komplimentet :-) Du kan altid se hvor meget fuldkorn der er i pastaen ved at kigge efter kostfiber %-en - jo højre jo bedre og som minimum 7% mener jeg, at de anbefaler :-)