torsdag den 29. marts 2012

Gravid med kogeblokade

Kære alle

Som overskriften hentyder til, er jeg blevet gravid :-)

Det er jeg (/vi) selvfølgelig helt vildt glade for, men det betyder også, at jeg har haft, og stadig har dét, man vist må kalde en kogeblokade.

I starten var det den voldsomme kvalme, der var skyld i blokaden, men nu er det mest af alt overskuddet og energien, der mangler, når man også har et fuldtidsjob der skal passes. Og når så lysten og energien er der til det, er det ikke altid sammensætningen af ingredienserne er spisbare for andre end mig :-D

Derfor vil jeg i en længere periode ikke være nær så aktiv, men hvis du tilmelder dig min nyhedsmail i menuen til højre, får du en mail, når der er lagt en ny opskrift på – så behøver du ikke kigge forbi hver dag :-)

Jeg håber, stadig I vil bruge af de opskrifter, der allerede er på bloggen og ellers have tålmodighed med mig.

/Karina - egoshe

8 kommentarer:

 1. Stort tillykke herfra :) Dejligt for dig - Det er stort :)
  Jeg er ny bruger af dine opskrifter og der er mange gode, så jeg skal nok klare mig. Endnu engang tak for god inspiration :)
  Kh Henriette

  SvarSlet
 2. Tusind tak :)

  ...Og som sagt skal jeg nok af og til ligge nyt på, jeg kan bare ikke garantere hvor meget :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med spirren -og vidunderlig blog du har, jeg har modtaget en award som jeg skal videregive til fire -og du får hermed en af mig

  SvarSlet
 4. Kære Kath,

  Tusind tak for lykønskningen og ikke mindst award'en - jeg bliver helt rørt :)

  SvarSlet
 5. Har lige fundet sin blog, og tillykke med den kommende nye verdensborger :) Det er jo trods alt større end at blogge en opskrift.

  Og der er jo mere end rigeligt at give sig i kast med af opskrifter, hvis man starter fra en ende af, så jeg er fortrøstningsfuld.

  Tak for de fine billeder og forklaringer, det er intet mindre end fantastisk.

  SvarSlet
 6. Tak tak og dejligt, at der trods alt er nok, at give sig i kast med af opskrifter, ind til energien/overskuddet er der igen til at blogge flere opskrifter :)

  SvarSlet
 7. Stort tillykke herfra. Har først fundet vejen til din blog i dag, da jeg søgte lidt info om South Beach kuren som en veninde har anbefalet mig og har lånt mig bogen om. Efter at have læst indledningen, lød det næsten for godt til at være sandt og besluttede mig for at gå i gang med det samme :-). Dog syntes jeg nogle af opskrifterne er lidt bøvlet, og her kommer dine opskrifter som sendt fra himlen. Jeg glæder mig til at komme i gang, og håber at der samtidig også ryger et par kg. Alt det bedste med den kommende familieforøgelse.

  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte.

   Jeg havde det på samme måde med bogen - en del af opskrifterne var ret amerikanske og lidt bøvlede, så derfor begyndte jeg selv at sammensætte andre retter, ud fra de ingredienser der er "lovlige" i de forskellige faser. Bloggen her lavede jeg, så jeg selv havde opskrifterne liggende til fremtiden og for selv at holde mig op på livsstilen og det hjalp :) Jeg er så bare ekstra glad for, at der er flere, der benytter sig af opskrifterne - også nogle der ikke er på South Beach kuren :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...