onsdag den 26. januar 2011

Blomkålspie med kylling og urter

Til 4 personer
(Kan spises i fase 2 og 3. Skal den spises i fase 1, skal gulerødder udskiftes med evt. aubergine)



Ingredienser:
450 g hakket kyllingekød
Olie
75 g hakket løg
100 g gulerod
100 g selleri
100 g bladselleri
150 g porre
½ spsk timian
100 ml hønsebouillon
Salt, peber
650 g blomkål
200 g rosenkål
2 æg
125 g revet ost light
Salt, peber

Sådan gør du
Kog blomkål og rosenkål møre i usaltet vand. Svits kyllingekødet i en lille smule olie. Tilsæt hakket løg, gulerod og selleri i små tern samt snittet bladselleri og steg til løgene er klare. Kom porre, timian og hønsebouillon ved og kog op. Krydres med salt og peber og kom kødblandingen i et stort ovnfast fad.

Mos/blend blomkål og rosenkål og tilsæt æg samt revet ost. Fordel blomkålsmosen i et jævnt lag oven på kødet som låg og bag blomkålspie'en i en forvarmet ovn på 175ºC varmluft i ca. 30 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...