tirsdag den 18. januar 2011

Spicy rejer i serrano skinke med rodfrugter

Til 2 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren. Hvis den skal spises i fase 1, kan gulerødder og pastinak erstattes med f.eks. aubergine, squash eller knoldselleri) Ingredienser:
30 store rejer (optøet) - Gerne med halen på, det er flot :)
15 stk. jalapenos fra glas
6 stk. serrano skinke
150 g gulerødder
300 g pastinak
1 stk løg
1 spsk hele spidskommenfrø
2 kviste frisk rosmarin
1,5 dl vand
1 spsk olie (kan undlades)
salt
peber

Sådan gør du:
Gulerødder og pastinak skrælles og skæres i tern på ca. 1 x 1 cm. Løget skrælles, halveres og skæres i tynde strimler. Grøntsagerne blandes og lægges på den ene halvdel af hvert stykke folie. Grøntsagerne drysses med spidskommen, salt og peber. En kvist rosmarin lægges ved grøntsagerne. Den anden halvdel af foliet foldes over grøntsagerne og 2 af kanterne foldes, så de lukker tæt. Vand og evt. olie hældes ved grøntsagerne i den åbne side. Den sidste kant foldes. Grøntsagerne bages i ovnen ved 200° varmluft i ca. 45 min.

Halver jalapenos. Del hvert stykke skinke i 5 stykker, så du i alt ender med 30 små stykker. På hver af de 30 stykker skinke ligger du en halv jalapenjos og en reje, hvorefter du ruller skinken omkring og ligger hver ”pakke” på en bageplade med bagepapir. De skal i ovnen ved 200° varmluft i ca. 10 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...