søndag den 30. januar 2011

“Sund” Brownie uden mel

(Kan spises som dessert i moderate mængder i fase 2 og 3. Der er en del kokosolie i, men heldigvis er et lille stykke helt fint til at tage trangen til noget sødt og lækkert)





Ingredienser:
500 g. dadler udblødt i vand i 1 time
100 g. paranødder - groft hakket
150 g hasselnødder - groft hakket
2 dl. kakaopulver (mørk uden sukker - Hvis man har råd, kan man med fordel bruge rå kakaopulver, som kan købes i de fleste helsekostbutikker. Der skulle være ca. 4 gange så mange antioxidanter i)
2 dl. koldpresset kokosolie
Kokosmel - til drys

Sådan gør du:
Blend dadlerne til en fin dadelmasse - Det er lettest at gøre af flere omgange, da dadlerne har det med at sætte sig lidt fast i blenderen/minihakkeren hvis der er kommet for mange i. Bland kokosolien meget grundigt med dadelmassen og sørg endelig for at få alle klumper udrørt. Dernæst kakaoen meget grundigt i og til sidst nødderne.

Dejen kommes i en form i en ca. 3 cm tykkelse med bagepapir i bunden, presses godt sammen, drysses med kokosmel, som ”klappes” let på og sættes i køleskabet… Inden servering skæres den i små stykker og mums!!!

3 kommentarer:

  1. Euspermums! Det her skal jeg prøve at lave herhjemme.

    Kærlig hilsen,
    Selina

    Stop Spild Af Mad

    SvarSlet
  2. ups stavefejl - der skulle stå "Supermums"

    SvarSlet
  3. Ja den er super lækker og den er vel nærmest noget man kan kalde "syndig sund" :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...