onsdag den 23. februar 2011

Fyldt svinemørbrad med sellerikroketter

Til 4 personer
(Kan spises i alle 3 faser af South Beach kuren)


Ingredienser:
1 stk svinemørbrad
60 g pikant friskost light
20 g soltørrede tomater i strimler
Salt og peber

500 g knoldselleri
100 g hasselnødder
1 løg
1 æg
1 knsp karry
2 fed hvidløg
½ tsk paprika
2 spsk frisk rosmarin
Salt og peber

Sådan gør du:
Skræl knoldselleri, skær det i store tern og kog dem møre. Hak hasselnødder groft. Hak løg, hvidløg og rosmarin fint. Mos selleri med en gaffel og tilsæt æg, de hakkede nødder, løg, hvidløg, rosmarin, karry og paprika og rør godt rundt. Smag til salt og peber .

Fordel kroketterne med en ske på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader varmluft.

Pinkantosten blandes med de soltørrede tomater.

Mørbraden brunes på en pande i lidt fedtstof og tages af varmen. Skær en lomme vandret i den ene side og kom fyldet ind i og drys med salt og peber. Luk med kødnåle, hele vejen hen af udskæringen. Skal i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 30 min.

4 kommentarer:

  1. Sellerikoketter, de skal da klart prøver, jeg er helt vild med knoldselleri :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Og det er et fantastisk alternativ til kartofler :)

    SvarSlet
  3. Me too, er også glad for selleri. har aldrig lavet dem sådan.
    Lækkert, lækkert !
    God søndag
    Og en fin side du har her
    :-)

    SvarSlet
  4. Tusind tak og også rigtig god søndag til dig :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...