Hytteost-lasange med røget laks og spinat

Til 4 personer
(Kan spises i fase 2 og 3. Skal den spises i fase 1, skal lasangeplader udskiftes med evt. tynde skiver aubergine)



Ingredienser:
2 løg
1 spsk. olie
1 ds. hakkede flåede tomater
1 smuldret bouillonterning
150 g champignon
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret basilikum
Salt og peber
300 g hytteost
8-10 forkogte fuldkorns lasagneplader
60 g reven ost light
300-400 g ferskrøget laks skåret tyndt
300 g. forkogte lasagneplader
300-400 g frisk spinat

Sådan gør du:
Skær løgene i terninger og champignonerne I skiver og svits dem i olie i en gryde. Tilsæt de hakkede flåede tomater med bouillonterninger og krydderier. Kog sovsen ind et par min.

Tag den af varmen og rør hytteosten i. Læg blandingen lagvis med lasagneplader, spinaten og laksen i et smurt fad. Begynd og slut med tomatblandingen.

Bag i ovn ved 200 grader i ca. 35 min. Drys osten over lasangen efter 30 min og sæt den tilbage i ovnen til osten er gylden.

Kommentarer