Fyldte svinekoteletter med rodfritter

Til 4 personer
(Kan spises i alle 3 faser af South Beach kuren)


Ingredienser:
2 stk. knoldselleri
2 spsk. olie
Timian
Salt og peber
4 tykke svinekoteletter
100 g spinat (frossen vægt)
60 g reven ost light
15 stk. mandler
Et lille løg

Sådan gør du:
Knoldselleriet skrælles og skæres til “pomfrit-størrelser”. Put fritterne i en frysepose, tilsæt 1 spsk olie, timian, salt og peber og ryst det hele til det er godt blandet. Lig dem på et bagepapir I 30 min ved 200 grader varmluft.

Hak løget fint, hak mandlerne groft og bland det med den optøet og knugede spinat samt den revne ost.

Kotelletterne brunes på panden ved høj varme i 3-4 min. på hver side og krydres med salt og peber. Når de gyldne, tages af varmen og der skæres en lomme i koteletterne hvori fyldet kommes i. Derefter pakkes de fyldte koteletter ind i serranoskinken og lægges i et ildfastfad in i ovnen i ca. 5-10 minutter (Se efter det går lige pludselig stærkt. De må ikke blive for mørke.)

Kommentarer