onsdag den 9. marts 2011

Kylling med perlebyg-salat

Til 2 personer
(Denne opskrift kan bruges i fase 2 og 3 af South Beach kuren)




Ingredienser:
2 kyllingebrystfileter
Salt, peber og evt. krydderi (uden sukker)
½ tsk olie

1 dl perlebyg
2 dl vand
½ grøntsagsbouillonterning
½ broccoli
30 g blandede salatnødder eller tørristede pinjekerner
½ fed hvidløg
1 spsk citronsaft
½ rødløg
3 spsk rosiner
50 g tørrede abrikoser
20 g soltørrede tomater
Frisk mynte

Sådan gør du:
Perlebyggen koges i 2 dl vand tilsat den halve bouillonterning i 20 minutter alt efter hvor meget bid, du vil have i dem. Når perlebyggene er færdigkogte, hældes eventuelt overskydende vand fra.

Del broccolien i mindre buketter og kog dem aldente i ca. 5 minutter.

Gennemsteg kyllingebryst filetterne på en pande og krydder med salt, peber og evt. krydderi.

Bland perlebyggen med knust hvidløg, citronsaft, fintsnittet løg, rosiner, abrikoser og soltørrede tomater. Smag til med salt, peber og hakket mynte. Vend til sidst broccolibuketter og salatnødderne i.

2 kommentarer:

  1. Uhmm, hvor ser det lækkert ud. Perlebyg er så godt :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Og det skulle også være så sundt :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...