søndag den 20. marts 2011

Mel-fri muffins med chokolade og rødbede

Til 6 muffins
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren som dessert)


Ingredienser:
100 g mørk chokolade - min 70 %
2 store æg
30 g perfect fit sukkererstatning (svarende til 50 g sukker)
50 g mandler
1 tsk. bagepulver
70 g fintrevet rå rødbede

Sådan gør du:
Ta' 50 g af chokoladen, og smelt den. 
Pisk æg og sukkererstatning til en tyk creme, og vend chokoladeblandingen i.

Blend mandlerne og bagepulver til en hel fin mel-agtig konsistens. Rør mandel-melet revet og rødbede i æggeblandingen. Hak resten af chokoladen med en kniv, og bland den i dejen.

Fordel dejen i silikone muffinforme - de skal kun fyldes trekvart op. Sæt formene på bagepladen, og bag kagerne i en 160° varm ovn (varmluft) i ca. 15-20 minutter.

PS. De kan godt klæbe til muffinformen, så du må gribe til en ske for at få det hele med, når den skal nydes :) Måske det er bedre med papirsforme? Hvis nogen prøver det, så vend endelig tilbage med resultatet :)

2 kommentarer:

  1. Kan du anbefale andet end rødbedder i?

    SvarSlet
  2. Jeg har ikke prøvet med andet, men jeg kan fortælle dig at det ikke smager af rødbede :-) De er fantastiske!!!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...