torsdag den 17. marts 2011

Sejfilet med spinatcreme og auberginelasange

Til 2 pers
(Kan spises i alle 3 faser af South Beach kuren)


Ingredienser:
200 g frossen spinat
½ rødløg
400 g sej filet
4 spsk. cremefraiche max 9%
1 aubergine
1 stor tomat – eller 2 små
Salt og peber
60 g reven ost – max 16% fedt
Citronsaft
Evt. tandstikker (uden smag)

Sådan gør du:
Skær auberginen på langs, så du ender med 4 “plader”. Læg en aubergineplade som bund og læg tomatskiver, drys med salt og peber og top med osten inden auberginelåget kommer på. Stik eventuelt en tandstik eller to ned igennem “lasangen” for låget ikke falder af i ovnen. Sættes I oven ved 200 grader varmluft I ca. 25 min.

Læg sejen på bagepapir drys med salt og peber og lidt citronsaft. Sættes i ovenen  ved 200 grader varmluft i 15 min. – alt afhængig af tykkelsen.

Den optøede spinat røres sammen med fint snittet rødløg og crème fraise. Smages til med salt, peber og citron.

Nemt, hurtigt og rigtig lækkert!

3 kommentarer:

  1. Uhmm, det er virkelig noget lækkert mad du laver :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Tak :) Og kan kun sige "lige over" - du er den der har inspireret mig til at starte bloggen op!

    SvarSlet
  3. Tak, det er jeg da glad for at læse :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...