Kyllingekebab med salat og yoghurtdressing

Til 4 personer
(Kan spises i alle 3 faser af South Bech)


Ingredienser:
4 kyllingebrystfileter skåret i mindre aflange skiver

Til marinade:
2,5 dl yoghurt - 0,5% fedt
2 fed presset hvidløg
1/2 tsk stødt spidskommen
1/2 tsk stødt nellike
1/2 tsk stødt muskat
1,5 tsk garam masala
Citronsaft
Salt og peber

Til dressing:
1 dl yoghurt naturel
1 spsk tahin (ristet sesampasta)
1 fed presset hvidløg
Salt og peber

Til salaten f.eks.:
Romainesalat
Tomat
Agurk
Persille - hakket

Sådan gør du:
Aftenen før eller samme dag om morgenen, blandes marinaden af alle ingredienserne hertil og der smages til med citronsaft, salt og peber. Kyllingestykkerne røres sammen med marinaden i en skål, som sættes på køl til der skal laves mad om aftenen.

Varm en slip-let pande op. Tag kyllingestykkerne op af marinaden og gennemsteg det. Smid overskydende marinade ud. Det kan væske en del, når det steges, så hæld væden fra lidt efter lidt.

Bland dressingen med ingredienserne hertil og smag til med salt og peber.
Server kyllingekebab'en med den blandede salat og dressingen.

Kommentarer

  1. Superlækre smagskombinationer :-)

    SvarSlet
  2. Det ser da vildt lækkert ud, og fantastisk i disse dage hvor der er så varmt, så det skal helt klart prøves :D

    SvarSlet
  3. Ja det er mundgodt :) Kan også anbefales som fyld til wraps!

    SvarSlet
  4. Uhmmm, det ser vel nok skøøøøønt ud :-D

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  5. *psssst* du har vundet min give-away. Smid mig lige en mail med din adresse så jeg kan sende bogen til dig :-)

    SvarSlet
  6. Jubiiiiii :)

    Glæder mig så meget til at kigge i den og blive inspireret!

    TAK TAK TAK TAK :)

    SvarSlet
  7. Æj,sidder nu og ærgrer mig over at jeg ikke har nogen yoghurt til at lave den marinade til de kyllinger, der er på menuen herhjemme i morgen. Ser virkelig lækkert ud!

    /Jane

    SvarSlet
  8. Så må du huske at købe det i morgen ;)

    SvarSlet

Send en kommentar