Til 4-6 portioner
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren og helt perfekt som frokost - Hvis den skal spises i fase 1, skal brødet i opskriften undlades, hvilket resultatet slet ikke bliver ringere af!)
Ingredienser:
500 g broccoli med stok
250 g kogte cannellinobønner, hakket groft
50 g smuldret fuldkornsbrød (kan sagtens undlades)
4 spsk yoghurt naturel light
2 spsk friskrevet parmesan
Salt, peber og reven muskatnød
2 sammenpiskede æg
Sådan gør du:
Kog broccolien let i ca. 4-5 min. Læg derefter en fjerdedel af broccolien til side (de mindste buketter) og hak resten fint. Bland de hakkede bønner, brødkrummerne, yoghurt og parmesan i en skål og smag til med salt, peber og reven muskatnød. Vend de hakkede broccoli, de små buketter og de sammenpiskede æg i og rør ingredienserne sammen.
Hæld blandingen i en franskbrødsform med bagepapir og sæt den i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 25 min.
Skær den forsigtigt i skiver og server eventuelt med en lækker salat til :)
Tip:
Endnu en god ret at fryse ned og tage med på jobbet!
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren og helt perfekt som frokost - Hvis den skal spises i fase 1, skal brødet i opskriften undlades, hvilket resultatet slet ikke bliver ringere af!)
Ingredienser:
500 g broccoli med stok
250 g kogte cannellinobønner, hakket groft
50 g smuldret fuldkornsbrød (kan sagtens undlades)
4 spsk yoghurt naturel light
2 spsk friskrevet parmesan
Salt, peber og reven muskatnød
2 sammenpiskede æg
Sådan gør du:
Kog broccolien let i ca. 4-5 min. Læg derefter en fjerdedel af broccolien til side (de mindste buketter) og hak resten fint. Bland de hakkede bønner, brødkrummerne, yoghurt og parmesan i en skål og smag til med salt, peber og reven muskatnød. Vend de hakkede broccoli, de små buketter og de sammenpiskede æg i og rør ingredienserne sammen.
Hæld blandingen i en franskbrødsform med bagepapir og sæt den i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 25 min.
Skær den forsigtigt i skiver og server eventuelt med en lækker salat til :)
Tip:
Endnu en god ret at fryse ned og tage med på jobbet!
Kommentarer
Send en kommentar