Til 4 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren. Skal det spises i fase 1 skal pastaen erstattet med andet tilbehør - f.eks linser og der må ikke benyttes majsstivelse i saucen)
Ingredienser:
900 g kalkunbryst
25 g. hakkede mandler
1/2 finthakket løg
2 spsk basilikumpesto
1 finthakket fed hvidløg
150 g hytteost
Salt og peber
500 g champignoner
1/2 finthakket løg
1 dl kaffefløde
1 tsk. majsstivelse
500 g frisk fuldkornspasta
Citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du:
Rør mandler, 1/2 løg, pesto, hvidløg og hytteost sammen. Skær en stor lomme i kødet og fyld den med blandingen. Bind bomuldsgarn om kalkunbrystet, så det holdes sammen til en lille steg og drys med salt og peber. Læg stegen i en lille bradepande med bagepapir og drys med salt og peber. Sæt den i en forvarmet ovn ved varmluft 180 grader i ca. 60 minutter. Brug evt. et stegetermometer - den skal have en kernetemperatur på ca. 80 grader. Tag stegen ud når den er færdig, og lad den hvile tildækket i ca. 10 min.
Champignon skæres i kvarte og svitses ca. 5 minutter med løg. Kaffefløde udrørt med majsstivelse tilsættes og koges op, hvorefter sovsen smages til med salt, peber og citronsaft.
Kog pastaen som anvist på pakken. Fjern bomuldsgarnet om stegen og skær den i skiver og anret med pastaen med champignonsauce.
Tip:
Fyldet kan nemt varieres, så giv fantasien frit spil :)
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren. Skal det spises i fase 1 skal pastaen erstattet med andet tilbehør - f.eks linser og der må ikke benyttes majsstivelse i saucen)
Ingredienser:
900 g kalkunbryst
25 g. hakkede mandler
1/2 finthakket løg
2 spsk basilikumpesto
1 finthakket fed hvidløg
150 g hytteost
Salt og peber
500 g champignoner
1/2 finthakket løg
1 dl kaffefløde
1 tsk. majsstivelse
500 g frisk fuldkornspasta
Citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du:
Rør mandler, 1/2 løg, pesto, hvidløg og hytteost sammen. Skær en stor lomme i kødet og fyld den med blandingen. Bind bomuldsgarn om kalkunbrystet, så det holdes sammen til en lille steg og drys med salt og peber. Læg stegen i en lille bradepande med bagepapir og drys med salt og peber. Sæt den i en forvarmet ovn ved varmluft 180 grader i ca. 60 minutter. Brug evt. et stegetermometer - den skal have en kernetemperatur på ca. 80 grader. Tag stegen ud når den er færdig, og lad den hvile tildækket i ca. 10 min.
Champignon skæres i kvarte og svitses ca. 5 minutter med løg. Kaffefløde udrørt med majsstivelse tilsættes og koges op, hvorefter sovsen smages til med salt, peber og citronsaft.
Kog pastaen som anvist på pakken. Fjern bomuldsgarnet om stegen og skær den i skiver og anret med pastaen med champignonsauce.
Tip:
Fyldet kan nemt varieres, så giv fantasien frit spil :)
Århh, mand hvor ser det godt ud :-)
SvarSletVi har fået dine hakkebøffer med tomatsalsa i aften, men har ikke fået blogget om det endnu....
Mange hilsner
Birthe
Tusind tak :)
SvarSletGlæder mig til at se på din blog, hvad I synes om det :)