Til 2 tærter
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)
Ingredienser til tærtedej:
2 dl hvedemel
2 dl rugmel
2 dl hvedeklid
1/2 tsk salt
130 g smør (fedtreduceret)
3 spsk vand
Fyld 1:
250 g hytteost
3 æg
1 dl mælk
Salt og peber
100 g soltørrede tomater i strimler
1 hakket løg
1 bdt hakket frisk basilikum
30 g sorte oliven i skiver
125 g friske bønner skåret i mundrette stykker
Fyld 2:
250 g hytteost
3 æg
1 dl mælk
Salt og peber
200 g rejer
150 g slikærter skåret i mundrette stykker
1 bdt. hakket frisk koriander
1 finthakket fed hvidløg
1 finthakket rød chili uden kerner
Sådan gør du:
Bland alle ingredienser til dejen grundigt til en tærtedej. Pensel to tærteforme med en smule olie. Del dejen i 2 og rul ud og beklæd begge forme. Sæt dem i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft og forbag tærterne i ca. 10 min.
Bland ingredienserne til fyldet i hver sin skål hæld fyldet i hver sin form med forbagt tærtedej. Sæt tærterne tilbage i ovnen i ca. 30 min. ved 185 grader varmluft.
Tip:
Fyldet kan udskiftes, blot behold mængden af æg og hytteost. Disse to tærter blev resultatet af de ting jeg skulle have brugt fra skabe, køleskab og fryser tilsat friske krydderurter :)
Perfekt til frokost med en god portion salat!
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)
Ingredienser til tærtedej:
2 dl hvedemel
2 dl rugmel
2 dl hvedeklid
1/2 tsk salt
130 g smør (fedtreduceret)
3 spsk vand
Fyld 1:
250 g hytteost
3 æg
1 dl mælk
Salt og peber
100 g soltørrede tomater i strimler
1 hakket løg
1 bdt hakket frisk basilikum
30 g sorte oliven i skiver
125 g friske bønner skåret i mundrette stykker
Fyld 2:
250 g hytteost
3 æg
1 dl mælk
Salt og peber
200 g rejer
150 g slikærter skåret i mundrette stykker
1 bdt. hakket frisk koriander
1 finthakket fed hvidløg
1 finthakket rød chili uden kerner
Sådan gør du:
Bland alle ingredienser til dejen grundigt til en tærtedej. Pensel to tærteforme med en smule olie. Del dejen i 2 og rul ud og beklæd begge forme. Sæt dem i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft og forbag tærterne i ca. 10 min.
Bland ingredienserne til fyldet i hver sin skål hæld fyldet i hver sin form med forbagt tærtedej. Sæt tærterne tilbage i ovnen i ca. 30 min. ved 185 grader varmluft.
Tip:
Fyldet kan udskiftes, blot behold mængden af æg og hytteost. Disse to tærter blev resultatet af de ting jeg skulle have brugt fra skabe, køleskab og fryser tilsat friske krydderurter :)
Perfekt til frokost med en god portion salat!
Kommentarer
Send en kommentar