Fuldkorns linguine med tigerrejer

Til 2 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)


Ingredienser:
250 g frisk fuldkorns linguine
200 g pillede sorte tigerrejer
500 g store cherrytomater skåret i kvarte
4 finthakkede fed hvidløg
1 bdt hakket frisk basilikum
4 snittede forårsløg - opdel det hvide for sig og det grønne for sig
Salt og friskkværnet peber
Friskrevet parmesan

Sådan gør du:
Svits hvidløg og det hvide af forårsløgene i en lille smule olie. Tilsæt dernæst tomaterne og steg til de begynder at væske godt. Til slut tilsættes det grønne af forårsløgene, basilikum samt rejerne i ca. 4 min. Smag til med salt og peber.

Kog linguinen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og vend den med saucen. Server med friskrevet parmesan.

Kommentarer

  1. Åh, det ser godt ud :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Og inspirationen til retten var dig ;) Du lavede pasta forleden med tigerrejer, så jeg fik lyst at lave en ret det matchede det, der var i mit køleskab og køkken :)

    SvarSlet
  3. Lækkert som altid!
    Jeg har lige skrevet et indlæg om South Beach kuren, mine madvaner og mit trænings-program. Jeg har været så fræk at linke til din side. Jeg synes bare, at du burde få noget mere respons (også selvom jeg har få læsere) Jeg håber dette er i orden med dig (:?

    //www.thekillergoat.blogspot.com

    SvarSlet
  4. Jamen tusind tak :) Og også mange tak for linket til min blog - jeg er rigtig glad for at andre kan bruge mine opskrifter i forhold til South Beach livsstilen :)

    SvarSlet
  5. Kære Karina,

    Tak for din fantastiske blog og alt dit arbejde med at finde nye opskrifter til at dele med os.
    Jeg har prøvet flere af de lækker retter og jeg må sige at din blog er blevet min favorit!
    Jeg kan især godt lide de retter som indeholder en masse grøntsager. En af mine sidste favoritter var ”Fuldkorns linguine med tigerrejer” som jeg også har lavet uden pasta som tilbehør til fisk.

    SvarSlet
  6. Tusind tak for de dejlige ord Sonia! Det er så rart at vide, at man kan inspirere andre med ens opskrifter :)

    SvarSlet
  7. Hey.. Nu er jeg lidt en rookie til madlavning, så derfor synes jeg det er dejligt at du til bunds skriver hvad der skal gøres. :)
    Så får man også følelsen af at ovnkartofler og pasta med kødsauce er et overstået kapitel. :) tak

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for roserne :-)
      Jeg havde faktisk selv helt glemt denne opskrift, så den vil jeg da snart lave igen :-)

      Slet

Send en kommentar