fredag den 10. juni 2011

Krydrede kikærtedeller og vårsalat

Til 2 personer
(Kan spises i alle 3 faser af South Beach livsstilen)

Ingredienser:
250 g kogte kikærter
1 tsk stødt koriander
1 tsk chili
1 tsk gurkemeje
1 bdt frisk koriander
2 æg
1/2 dl creme fraise max 9%
2 spsk kikærtemel
1 finthakket løg
1 finthakket grøn peber
Salt og peber

1/2 avokado skåret i stykker
2 spsk hakket frisk koriander
1/2 bakke vår- eller feldsalat
Tabasco
Citronsaft
Salt og peber

Sådan gør du:
Blend kikærterne med stødt koriander, chili, gurkemeje, frisk koriander med stilkene, æg, creme fraise og kikærtemel. Rør derefter løg, grøn peber og salt og peber i.

Steg kikærtedellerne på en pande med en smule olie mens du blander avokado med koriander og feldsalat, for til sidst at vende salt og peber samt citronsaft og et par dråber tabasco i.

En helt fantastisk sommerret :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...