onsdag den 15. juni 2011

Oksemørbradbøf med toppet aubergine

Til 2 personer
(Kan spises i alle faser af South Beach livsstilen)


Ingredienser:
2 dejlig store oksemørbrad bøffer
1 aubergine skåret i skiver på langs (ca. 1 cm tykke)
1 sammenpisket æg
60 g smuldret fetaost
2 spsk hakket frisk rosmarin
1/2 bakke vår-/feldsalat
1/2 avokado skåret i mundrette stykker
Citronsaft
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:
Bland den smuldrede feta med æg og rosmarin og fordel det ud over aubergineskiverne. Bag dem i ovnen i 20-25 min ved 180 grader varmluft.

Steg bøfferne til ønsket farve - I like it red! :D - Og krydr med salt og friskkværnet peber.

Server bøfferne og de toppede auberginer med en simpel salat med vår-/feldsalat og avokado vendt i citronsaft og smagt til med et drys salt og friskkværnet peber.

PS. Hvis du er i fase 2 eller 3 er et godt glas rødvin helt ideelt hertil :)

2 kommentarer:

  1. Uhm, lækker måde at angribe en aubergine på ;-)

    SvarSlet
  2. Tak tak - og helt uden smerter :)

    Jeg troede du var ude at høste hyldeblomster? Glæder mig til at se hvad du gør ved dem :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...