Torsk med serranoskinke og grøntsager i ovn

Til 2 personer
(Kan spises i alle faser af South Beach livsstilen)


Ingredienser:
225 g torskefiletter, 3 stk.
80 g serranoskinke, 6 skiver
250 g cherrytomater, skåret i halve
1 squash skåret i mundrette stykker
1 aubergine skåret i mundrette sykker
2 finthakket fed hvidløg
1 bdt frisk hakket basilikum
1 spsk olie
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 180 grader varmluft. Bland squash og abuergine med hvidløg, basilikum og olie og læg blandingen i et ovnfast fad med bagepapir. Krydr med salt og peber. Sæt grøntsagerne i ovnen i 30 min.

Dup torskestykkerne tørre og drys med friskkværnet peber. Vikl serranoskinken omkring fiskestykkerne - 2 stykker pr. torskefilet, så de er dækket på langs - og læg dem i et ovnfast fad med bagepapir. Bag fisken i ca. 10 minutter og slut af med grillfunktion i 3-5 min.

Kommentarer