lørdag den 23. juli 2011

Andebryst med lynstegt bok choy

Til 2 personer
(Kan spises i  fase 2 og 3 af South Beach kuren)




Ingredienser:
2 andebryster
Salt og peber
500 g bok choy skåret groft
1 spsk finthakket frisk ingefær
2 fed finthakket hvidløg
2 spsk soya
1 spsk sesamfrø

Sådan gør du:
Rids skindet og drys med salt og peber. Steg brystet 8 min på skindsiden og derefter 8 min på den anden side. Brug endelig ikke noget fedt på panden, da skindsiden indeholder rigeligt med fedt. Pak derefter andebrysterne ind i staniol og lad hvile i ca. 10 min.

Varm soyaen op og lynsteg ingefær, hvidløg, bok choy og sesamfrø i 3 min. og server den lækre varme bok choy salat med andebrystet.

Det mest fornuftige, i forhold til at holde den slanke linje, vil nok være at skære skindet væk og give det til en anden, men hvis man ligesom mig til tider synder, så behold for guds skyld skindet :D

2 kommentarer:

  1. Uhm, det er skønt ud. Elsker bok choy. Fandt du det nede i Far East Trading?

    SvarSlet
  2. Der har jeg også tit fundet det, men de er faktisk billigere med bok choy i den der ligger i Banegårdsgade - så vidt jeg husker :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...