Til 3 personer
(Kan spises i alle faser af South Beach kuren)
Ingredienser:
160 g kikærtemel
2 æg
3 dl mælk
1/2 tsk salt
1 spsk olie
1 finthakket løg
120 g krabbekød
150 g rejer
120 g revet light ost
2 dl youghurt naturel 1,5%
2 spsk hakket persille
1/2 fed presset hvidløg
Salt og peber
Sådan gør du:
Pisk kikærtemel, æg, mælk, salt og olie godt sammen og bag pandekagerne på en slip-let pande. Brug 0,75 til 1 dl dej pr. pandekage, så skulle der gerne blive ca. 6-7 stk :)
Svits løg i lidt olie ind til det ser gennemsigtigt ud. Blad løg med rejer, krabbekød og halvdelen af osten. Fordel blandingen ud på pandekagerne og rul dem sammen. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir.
Opvarm yoghurt med persille og hvidløg på en pande eller i en gryde og smag til med salt og peber. Hæld saucen ud over de fyldte pandekager og drys resten af osten over.
Sættes midt i en opvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30 min. Server med en dejlig blandet salat :)
(Kan spises i alle faser af South Beach kuren)
Ingredienser:
160 g kikærtemel
2 æg
3 dl mælk
1/2 tsk salt
1 spsk olie
1 finthakket løg
120 g krabbekød
150 g rejer
120 g revet light ost
2 dl youghurt naturel 1,5%
2 spsk hakket persille
1/2 fed presset hvidløg
Salt og peber
Sådan gør du:
Pisk kikærtemel, æg, mælk, salt og olie godt sammen og bag pandekagerne på en slip-let pande. Brug 0,75 til 1 dl dej pr. pandekage, så skulle der gerne blive ca. 6-7 stk :)
Svits løg i lidt olie ind til det ser gennemsigtigt ud. Blad løg med rejer, krabbekød og halvdelen af osten. Fordel blandingen ud på pandekagerne og rul dem sammen. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir.
Opvarm yoghurt med persille og hvidløg på en pande eller i en gryde og smag til med salt og peber. Hæld saucen ud over de fyldte pandekager og drys resten af osten over.
Sættes midt i en opvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30 min. Server med en dejlig blandet salat :)
Tak for god inspiration, virkelig lækre pandekager, som herhjemme blev lavet med oksekøds/grøntsags fyld!!!
SvarSletJa man kan lave lige det fyld man finder lækkert - også en god ret at "tømme køleskabet" i :)
SvarSlet