søndag den 28. august 2011

Små rejekager

Til 4 personer (som hovedret)
Til ca. 8 personer (som tapas)
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren - helt ideelt til en tapas-anretning!)


Ingredienser:
500 g finthakkede rejer
2 fed finthakkede hvidløg
1 finthakket løg
1 finthakket rød chilifrugt
Fintrevet skal fra 1 usprøjtet citron
En håndfuld finthakket persille
100 g hvedemel
100 g kikærtemel
1 1/2 tsk bagepulver
Salt og friskkværnet peber
1 tsk paprika
4 spsk tør sherry
Saften fra 1 citron
Vand

Sådan gør du:
Bland de hakkede rejer med hvidløg, løg, chili, citronskal og persille i en skål. Pisk resten af ingredienser grundigt sammen til en dej. Mængden af vand skal være, så dejen får nogenlunde konsistens som en god chokoladekage-dej :) Bland derefter dejen med rejeblandingen.

Steg de små rejekager i lidt olie på er slip-let pande og server dem enten som en del af en tapas-anretning eller som hovedret med en god blandet salat :)

PS. Mængden af vand skal jeg nok præcisere i opskriften næste gang jeg laver dem, da jeg glemte at registrere hvor meget jeg fik brugt - pinligt... ;)

2 kommentarer:

  1. Det ser vildt lækkert ud - helt sikkert noget der skal prøves!

    KH Christina

    SvarSlet
  2. Tusind tak :) Der belv også spist op, da jeg serverede dem :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...