Eksotiske koteletter i fad

Til 4 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach livsstilen)


Ingredienser:
500 g svinekoteletter
1 hakket løg
3 nektariner skåret i både – helst hårde og ikke for modne
3 tomater skåret i tern
1/2 finthakket rød chili
2 tsk. karry
1 dl. grøntsagsbouillon
4 dl. madlavningsfløde 8%
Salt og peber
3 dl fuldkornsbulgur

Sådan gør du:
Brun koteletterne på en slip-let pande i lidt olie. Læg dem i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Fordel nektarinbådene og tomat over.

Brun løg og chili og tilsæt karry. Når karryen er "brændt af" tilsættes bouillon og fløde. Kog saucen igennem og jævn evt. med saucejævner. Smag til med salt og peber. Hæld saucen over koteletterne og stil fadet i ovnen ved 200 grader varmluft ca. 20 min.

Kog bulguren efter anvisning på pakken og server den til koteletterne :)

Kommentarer