fredag den 9. september 2011

Hvid chokolade og brombær muffins

Til ca. 12 stk. store muffins - ca. 18 små muffins
(En vaske ægte synder af værste skuffe, men man har vel lov, hvis man nu virkelig synes man har fortjent det ;) - og så kan man vel nøjes med en halv...)



Ingredienser:
4 æg

3 dl sukker

Vanilje fra 2 vaniljestænger

250 g revet rå marcipan

4 dl hvedemel

1 tsk bagepulver

100 g smeltet smør
150 g grofthakket hvid chokolade

200 g friske brombær (eller optøede og siet fra saften)

Sådan gør du:
Pisk æg, sukker og vanilje sammen til en luftigt masse. Tilsæt marcipanen og pisk dejen igennem.

Vend hvedemel og bagepulver i dejen, dernæst smeltet smør og til slut vendes chokoladen i. Fordel dejen i silikone eller papir muffinsforme og fordel bærene derpå.

Bag muffins'ene ved 175º C varmluft i ca. 25-30 min. alt afhængig af hvor store du laver dem :)

PS. Den bedste form er kageform! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...