Til ca. 12 stk. store muffins - ca. 18 små muffins
(En vaske ægte synder af værste skuffe, men man har vel lov, hvis man nu virkelig synes man har fortjent det ;) - og så kan man vel nøjes med en halv...)
Ingredienser:
4 æg
3 dl sukker
Vanilje fra 2 vaniljestænger
250 g revet rå marcipan
4 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet smør
150 g grofthakket hvid chokolade
200 g friske brombær (eller optøede og siet fra saften)
Sådan gør du:
Pisk æg, sukker og vanilje sammen til en luftigt masse. Tilsæt marcipanen og pisk dejen igennem.
Vend hvedemel og bagepulver i dejen, dernæst smeltet smør og til slut vendes chokoladen i. Fordel dejen i silikone eller papir muffinsforme og fordel bærene derpå.
Bag muffins'ene ved 175º C varmluft i ca. 25-30 min. alt afhængig af hvor store du laver dem :)
PS. Den bedste form er kageform! :D
(En vaske ægte synder af værste skuffe, men man har vel lov, hvis man nu virkelig synes man har fortjent det ;) - og så kan man vel nøjes med en halv...)
Ingredienser:
4 æg
3 dl sukker
Vanilje fra 2 vaniljestænger
250 g revet rå marcipan
4 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet smør
150 g grofthakket hvid chokolade
200 g friske brombær (eller optøede og siet fra saften)
Sådan gør du:
Pisk æg, sukker og vanilje sammen til en luftigt masse. Tilsæt marcipanen og pisk dejen igennem.
Vend hvedemel og bagepulver i dejen, dernæst smeltet smør og til slut vendes chokoladen i. Fordel dejen i silikone eller papir muffinsforme og fordel bærene derpå.
Bag muffins'ene ved 175º C varmluft i ca. 25-30 min. alt afhængig af hvor store du laver dem :)
PS. Den bedste form er kageform! :D
Kommentarer
Send en kommentar