onsdag den 21. september 2011

Pasta med små kødboller og tomat-topping

Til 4 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach livsstilen)




Ingredienser:
400 g hakket kalv og gris
1 revet løg
60 g reven parmesan
Reven skal fra 1 usprøjtet citron
1 æg
1 spsk tørret oregano
Salt og peber

500 g cherrytomater skåret i halve
2 hakkede løg
4 fed hakket hvidløg
Salt og peber
500 g frisk fuldkornspasta
1 bdt hakket frisk basilikum
Reven parmasan

Sådan gør du:
Bland farsen grundigt sammen med løg, parmesan, æg, citronskal, timian, salt og peber. Form små frikadeller og steg dem på en slip-let pande i en lille smule olie.

Steg løg og hvidløg i et par minutter ved svag til jævn varme og tilsæt derefter tomaterne til de begynder at blive bløde. Tilsæt lidt salt og peber.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken og vend den i tomatsalaten sammen med kødbollerne. Til sidst vendes basilikum i retten og der drysses med parmesan inden servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...