mandag den 26. september 2011

Ravioli med savoykål og sesamdeller

Til 4 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)




Sesamdeller:
500 gram mager hakket svinekød
1 æg
1 revet løg
2 spsk. sesamfrø
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. spidskommen
2 fed presset hvidløg
Salt og peber

Pasta og savoykål:
2 løg - halveret og skåret i tynde skiver
1 savoykål - Skåret i tynde stimler
2 fed finthakket hvidløg
2 dl bouillon
2 dl mini- eller skummetmælk
120 g mager ost skåret i mindre tern
Citronsaft
Salt og peber
500 g fuldkorns ravioli med spinat og ricotta

Sådan gør du:
Rør alle ingredienserne til farsen grundigt sammen. Form til frikadeller og steg dem på en slip-let pande til de er gennemstegt.

Varm lidt olie op i en stor gryde svits løg og hvidløg nogle minutter. Tilsæt bouillon og mælk og lad det simre uden låg i ca. 5 minutter. Rør af og til. Tilsæt kålen lidt efter lidt og vend rundt, til kålen falder sammen - kræver lidt tålmodighed ;). Dæmp varmen lidt mere og tilsæt ostetern, læg låg på og lad retten simre ca. 10 minutter. Smag til med citron, salt og peber. Imens koges pastaen efter anvisningen på pakken.

En hurtig og lækker hverdagsopskrift :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...