Kalkunkebab med kikærtesalat

Til 4 pers.
(Kan spises i alle 3 faser af South Beach livsstilen)



Kalkunkebab:
600 g kalkunbryst skåret i tern
2 æg
1/2 tsk cayennepeber
1 1/2 spsk spidskommen
1/2 tsk salt
40 g hakket peanuts eller cashewnødder
1/2 revet løg
2 spsk frisk revet ingefær
1 stk rød finthakket chili
1 bdt hakket frisk koriander
1 tsk garam masala

Kikærtesalat:
480 gram kogte kikærter (vejet efter kogning - svarende til 2 dåser)
60 g sorte hakkede oliven
1/2 finthakket rødløg
1 fed finthakket hvidløg
1/2 tsk spidskommen
1 bdt finthakket persille
Saft fra 1 citron
2 spsk olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:
Kikærterne moses groft med en gaffel, eller blendes, så der både er halve kikærter tilbage. Bland resten af ingredienserne til kikærtesalaten i og sæt den på køl indtil kalkunkebaben er færdig.

Blend ternene af kalkunbryst med æg - ikke til puré, men til en lidt grovere fars. Bland derefter alle kebab-ingredienserne sammen og form farsen til 8 aflange "pølser" på bagepapir på en bageplade, som sættes i en forvarmet ovn ved 200°C varmluft i ca. 20 min. afhængig af tykkelsen på "pølserne".

PS. Lav endelig rigeligt af kikærtesalaten - så er der til frokost dagen efter ;)

Kommentarer