Til 2 personer
(Kan spises i alle 3 faser af South Beach livsstilen)
Ingredienser:
1/2 stort knoldselleri
200 g broccoli i små buketter
1/2 stort hakket rødløg
1/2 spsk saft fra citron
2 spsk creme fraiche 6%
Sødemiddel i pulverform
Salt og peber
2 spsk græskarkerner
2 dejlig store mørbradbøffer
Sådan gør du:
Skræl knoldselleriet og skær det i pommes lignende stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir, drys med salt og bag dem ved 200° varmluft i ca. ½ time til de er møre.
Overhæld broccolien med kogende vand i en skål og lad det stå i 10 min. Bland løg, creme fraiche og citronsaft og smag til med sødemiddel, salt og peber. Vend dressingen rundt med broccoli og græskarkerner.
Steg bøfferne til ønsket farve - I love it red! :D - Og krydr med salt og friskkværnet peber.
PS. Det kan varmt anbefales, at nyde et godt glas rødvin til denne ret, hvis ikke du er i fase 1 :)
(Kan spises i alle 3 faser af South Beach livsstilen)
Ingredienser:
1/2 stort knoldselleri
200 g broccoli i små buketter
1/2 stort hakket rødløg
1/2 spsk saft fra citron
2 spsk creme fraiche 6%
Sødemiddel i pulverform
Salt og peber
2 spsk græskarkerner
2 dejlig store mørbradbøffer
Sådan gør du:
Skræl knoldselleriet og skær det i pommes lignende stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir, drys med salt og bag dem ved 200° varmluft i ca. ½ time til de er møre.
Overhæld broccolien med kogende vand i en skål og lad det stå i 10 min. Bland løg, creme fraiche og citronsaft og smag til med sødemiddel, salt og peber. Vend dressingen rundt med broccoli og græskarkerner.
Steg bøfferne til ønsket farve - I love it red! :D - Og krydr med salt og friskkværnet peber.
PS. Det kan varmt anbefales, at nyde et godt glas rødvin til denne ret, hvis ikke du er i fase 1 :)
Kommentarer
Send en kommentar