Kalvecuvette med squash-tomatlasagne

Til 2 personer
(Kan spises i alle 3 faser af South Beach livsstilen)



Ingredienser:
500 g kalvecuvette
1 bdt grofthakket basilikum
1 squash skåret i tynde skiver
4 tomater skåret i skiver
1 løg skåret i ringe
2 fed finthakket hvidløg
60 g revet light ost
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 160 grader varmluft. Tag en slip-let rugbrødsform og læg først et lag squash, så et lag løg, så et lag tomater, så drys med en tredjedel af hvidløget, drys med salt og peber, så drys med en tredjedel af basilikumen og til sidst en tredjedel af osten. Gentag 2 gange mere.

Rids fedtet på kalvecuvetten, drys med groft salt og sæt den i ovnen direkte på en bagerist med et fad under til at opsamle kødsaften. Sæt også squash- og tomatlasagnen i ovnen samtidig med og læn dig tilbage i sofaen i ca. 30 min - eller ind til kernetemperaturen i cuvetten er 58-60 grader.

Når kernetemperaturen er nået 58-60 grader tages cuvetten ud af ovnen, pakkes godt ind i staniol og hviler ca. 15 minutter. Squash-tomatlasagnen bages videre imens, hvorefter den er klar til servering med lækre stykker kalvecuvette :)

PS. Det sundeste vil være, at skære fedtet fra og kun spise det reelle kød ;)

Kommentarer