søndag den 20. november 2011

Krydret bælgret med sort kalkun

Til 3 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach livsstilen. Skal den spises i fase 1, skal de almindelige ærter erstattes med flere bælgede edamame bønner)



Ingredienser:
300 g kalkunbryst skåret i tern
1 grofthakket løg
3 fed hakket hvidløg
2 finthakket rød chili
2 tsk karry
1 1/2 dl belugalinser (skyllet)
3 dl grøntsagsboullion
150 g optøede ærter
150 g optøede bælgede edamamebønner
200 g broccoli i små buketter

Sådan gør du:
Svits løg, hvidløg og chili i lidt olie i en wok og tilsæt karryen, som "brændes af" inden kalkun steges med. Når kødet er gennemstegt hældes boullion og belugalinserne i. Lad retten koge i ca. 20 min., under jævnlig omrøring, til væden er kogt ind.

Hæld kogende vand over broccolibuketterne og lad dem stå i 5 min. Imens hakkes halvdelen af ærterne og bønnerne. Hæld vandet fra broccolien og put broccoli, hakkede ærter og bønner samt hele ærter og bønner i retten og lad det simre med i 5 min, hvorefter retten er serveringsklar :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...