mandag den 28. november 2011

Kylling i karry med kikærter

Til 4 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren. Hvis den skal spises i fase 1, skal æbler undlades - tilsæt eventuelt i stedet persillerod i tern)



Ingredienser:
4 dl tørrede kikærter (Læg kikærterne i blød aftenen før retten skal laves)
Olie  
1 spsk karry  
4 kyllingefiletter
1 stort finthakket løg   
1 tsk salt   
1/2 tsk peber
1/2 dl vand  
3 æbler skåret i tynde både 
2 dl creme fraiche 9% 
2 dl letmælk 
Frisk hakket persille

Sådan gør du:
Kog kikærterne som anvist på posen.

Opvarm lidt olie i en wok eller sautepande og tilsæt karry. Lad karryen "brænde af" og svits  kyllingefiletterne ca. 1 min. på hver side og tag dem op og læg dem til side. Tilsæt lidt ekstra olie og svits løgene. Tilsæt så salt, peber og vand og læg kødet tilbage i panden, hvor det skal simre under låg i ca. 12 min på hver side. Derefter tilsættes æbler, creme fraiche og mælk under forsigtig omrøring til det hele er varmet igennem - der må stadig gerne være bid i æblerne.

Mos groft de varme kikærter med en gaffel, så der både er hele og mosede kikærter og server dem med kyllingen i karryen og drys med persille lige inden der serveres :)

PS. Linser kan sagtens bruges i stedet for kikærter, hvis man mere er til det :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...