Til 4 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren. Hvis den skal spises i fase 1, skal æbler undlades - tilsæt eventuelt i stedet persillerod i tern)
Ingredienser:
4 dl tørrede kikærter (Læg kikærterne i blød aftenen før retten skal laves)
Olie
1 spsk karry
4 kyllingefiletter
1 stort finthakket løg
1 tsk salt
1/2 tsk peber
1/2 dl vand
3 æbler skåret i tynde både
2 dl creme fraiche 9%
2 dl letmælk
Frisk hakket persille
Sådan gør du:
Kog kikærterne som anvist på posen.
Opvarm lidt olie i en wok eller sautepande og tilsæt karry. Lad karryen "brænde af" og svits kyllingefiletterne ca. 1 min. på hver side og tag dem op og læg dem til side. Tilsæt lidt ekstra olie og svits løgene. Tilsæt så salt, peber og vand og læg kødet tilbage i panden, hvor det skal simre under låg i ca. 12 min på hver side. Derefter tilsættes æbler, creme fraiche og mælk under forsigtig omrøring til det hele er varmet igennem - der må stadig gerne være bid i æblerne.
Mos groft de varme kikærter med en gaffel, så der både er hele og mosede kikærter og server dem med kyllingen i karryen og drys med persille lige inden der serveres :)
PS. Linser kan sagtens bruges i stedet for kikærter, hvis man mere er til det :)
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren. Hvis den skal spises i fase 1, skal æbler undlades - tilsæt eventuelt i stedet persillerod i tern)
Ingredienser:
4 dl tørrede kikærter (Læg kikærterne i blød aftenen før retten skal laves)
Olie
1 spsk karry
4 kyllingefiletter
1 stort finthakket løg
1 tsk salt
1/2 tsk peber
1/2 dl vand
3 æbler skåret i tynde både
2 dl creme fraiche 9%
2 dl letmælk
Frisk hakket persille
Sådan gør du:
Kog kikærterne som anvist på posen.
Opvarm lidt olie i en wok eller sautepande og tilsæt karry. Lad karryen "brænde af" og svits kyllingefiletterne ca. 1 min. på hver side og tag dem op og læg dem til side. Tilsæt lidt ekstra olie og svits løgene. Tilsæt så salt, peber og vand og læg kødet tilbage i panden, hvor det skal simre under låg i ca. 12 min på hver side. Derefter tilsættes æbler, creme fraiche og mælk under forsigtig omrøring til det hele er varmet igennem - der må stadig gerne være bid i æblerne.
Mos groft de varme kikærter med en gaffel, så der både er hele og mosede kikærter og server dem med kyllingen i karryen og drys med persille lige inden der serveres :)
PS. Linser kan sagtens bruges i stedet for kikærter, hvis man mere er til det :)
Kommentarer
Send en kommentar