tirsdag den 8. november 2011

Mexicansk bønnesuppe

Til 4 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach livsstilen)



Ingredienser:
Olie
1 stort hakket løg
3 fed hakket hvidløg
1 hakket rød chili
2 tsk spidskommen
10 dl grøntsagsboullion
1 ds kidney bønner uden væde (250 g)
2 ds flåede tomater
1 ds majs uden væde (285 g)
Salt og peber
2 avocadoer i skiver
Creme fraiche 6%
2 fuldkorns tortillas
Sammenpisket æg til pensling
Groft havsalt

Sådan gør du:
Svits løg, hvidløg og chili i et par min. i lidt olie, hvorefter spidskommen tilføjes og svitses med. Tilsæt så boullion, flåede tomater, kidney bønner og majs og lad det simre i 10 min. hvorefter suppen blendes og smages til med salt og peber.

Pensl tortillaerne med æg og drys med salt. Brug et pizzahjul og skær tortillaerne ud i chips-lignende stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir og sæt dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 6-7 min til de er gyldne og sprøde.

Server suppen med et par dryp af creme fraiche, avocadostykker og "tortilliachipsene".

Ai, Caramba! :)

PS. Det er også en glimrende suppe at fryse ned i portioner og tage med til frokost på arbejde...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...