onsdag den 30. november 2011

Nem lakselasagne

Til 4 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach livsstilen. Hvis den skal spises i fase 1, skal lasangepladrne udskiftes med blade fra evt. spidskål)



Ingredienser:
200 g Philadelphia naturel light
450 g frossen hakket spinat (optøet)
4 forårsløg skåret i ringe
2 avocadoer skåret i tern
400 g laks skåret i stykker
500 g blommetomater skåret i skiver
250 g frisk fuldkorns lasagneplader
60 g revet light ost
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:
Bland Philadelphia, spinat, forårsløg og avocado sammen og smag til med salt og peber. Dernæst vendes laksen i blandingen.

Beklæd et ildfast fad med bagepapir og fordel en fjerdedel af spinat- og lakseblandingen i bunden, fordel en tredjedel af tomatskiverne ud over og dernæst lasagneplader. Gentag rækkefølgen to gange mere. Slut af med den sidste fjerdedel af spinat- og lakseblandingen og drys med revet ost.

Sæt lasagnen i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i ca. 30 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...