onsdag den 2. november 2011

Torsk med sauteret spinat og hvidløg

Til 2 personer
(Kan spises i alle 3 faser af South Beach livsstilen)


Ingredienser:
2 torskefileter
3 fed hvidløg i meget tyndtskårne skiver
1/2 tsk tørret chili
500 g frisk spinat
Salt og friskkværnet peber
30 g pinjekerner
Olie

Sådan gør du:
Tørrist pinjekernerne til de er gyldenbrune - Pas på, da det lige pludselig går stærkt.
Skyl spinaten grundigt og nip stænglerne af.

Opvarm lidt olie i en wok og svits hvidløget 1 minuts tid. Tilføj chili og svits yderligere 1 min. Til slut tilføjes spinaten, som vendes rundt i ca. 5 min. - Hvis ikke der er plads til al spinaten på én gang, tilsættes det efterhånden, som der bliver plads til det. Til sidst krydres der med salt og peber og ved serveringen drysses de tørristede pinjekerner over.

Torsken krydres med salt og peber og steges i en lille smule olie på en slip-let pande inden den serveres med spinaten.

Bon appetit :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...