lørdag den 26. november 2011

Torsk på bund af perlespelt, selleri, squash og tomat

Til 6 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)



Ingredienser:
6 stk torskefiletter
3 dl perlespelt
250 g cherrytomater skåret i halve
1 stor knoldselleri skåret i tern
1 stk squash skåret i tern
1 stort finthakket løg
1 spsk tørret estragon
4 dl tør hvidvin
3 dl vand
1 boullionterning
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 225 grader varmluft. Kom perlespelten i et ildfast fad og fordel cherrytomaterne ovenpå. Drys med estragon og smuldr bouillonterningen over. Svits knoldselleri, squash og løg i lidt olie i en wok til de er blevet mere "glasklare" i farven og fordel grøntsagerne over perlespelten og hæld hvidvin og boullion ved. Rør let rundt, læg staniol over fadet og sæt fadet i ovnen i 35-45 min. - afhængig af hvor stort/højt et fad du har brugt. Rør ganske let rundt i retten et par gange undervejs.

Efter de 35-45 min. skulle væden gerne være reduceret og perlespelten blød, hvorefter blandingen tages ud af ovnen og torskefiletterne placeres ovenpå. Der drysses med lidt salt og peber og retten sættes tilbage i ovnen uden staniol i ca. 10 min., hvorefter den er serveringsklar :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...