Marinerede lammeschnitzler med stegt palmehjertesalat

Til 2 personer
(Kan spises i alle 3 faser af South Beach kuren)



Ingredienser:
300 g lammeschnitzler
2 fed presset hvidløg
1 spsk olie
Salt og friskkværnet peber

Salaten:
220 g palmehjerter skåret i ca. 1 cm
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk chili
Salt og friskkværnet peber
1 bk babymix salat (100 g)
Olie

Sådan gør du:
Bland den pressede hvidløg med olien i en frysepose og drys med salt og peber. Put lammeschnitzlerne ned i posen og bland godt rundt med marianden. Bind en knude på posen og sæt den på køl i 2-3 timer.

Opvarm lidt olie på en slip-let pande og svist hvidløg og chili ca. 1 min. Tilsæt så palmehjerterne og lad dem stege med til de er gyldne og gennemvarmede. Krydr med salt og peber. Lige inden servering vendes salaten i.

Steg de marinerede lammeschnitzler i ca. 3-4 min. på hver side og lad dem hvile i ca. 5 min. inden de serveres til salaten.

PS. Der kan med fordel bruges frisk hakket chili i stedet for tørret - jeg var bare løbet tør og måtte ty til erstatningen :)

Kommentarer