tirsdag den 13. december 2011

Tunsteak med bulgursalat

Til 2 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)



Marinade:
2 store tunsteaks
2 tsk soya sauce
2 spsk tahin
2 spsk reven frisk ingefær
1 spsk olivenoile
1 presset fed hvidløg

Bulgursalat:
1 1/2 dl fuldkornsbulgur
1 spsk olivenoile
Saften fra en lime
1 tsk karry
2 forårsløg skåret i ringe - brug både den hvide og den grønne del
1 dl hakket frisk persille
1 dl gulerødder i små tern
1/2 dl rosiner
1/2 dl groft hakkede mandler
1/2 dl finthakket rødløg
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:
Bland ingredienserne til marinaden i en frysepose og vend tunsteaksene deri. Posen med marinaden og tunen sættes i køleskabet i 1,5-2 timer - vend gerne posen rundt hver halve time, for at fordele marinaden.

Kog fuldkornsbulguren som anvist på pakken og vend resten af ingredienserne til salaten i.

Opvarm en slip-let pande og steg tunen ved høj varme i ca. 1-1,5 min pr. side - alt afhængig af tykkelsen. Tunen skal endelig ikke have for meget, så spørg eventuelt din fiskehandler til råds, når du køber steaken!

Server tunsteaken ovenpå en portion af bulgursalaten. Det er så dejligt nemt at lave og smager gudeskønt! :)

2 kommentarer:

  1. Mmm, hvor ser det bare lækkert ud :) Tak for opskriften!

    SvarSlet
  2. Det var da så lidt - er selv helt tosset med den :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...