onsdag den 4. januar 2012

Blomkålssuppe med mandler og rosmarin

Til 6 personer
(Kan spises i alle faser af South Beach livsstilen)



Ingredienser:
1 stort blomkålshoved skåret i buketter og stokken i mindre stykker
1 hakket løg
2 hakket fed hvidløg
30 mandler
1,4 ltr grøntsagsboillon
3 kviste rosmarin
Salt og peber
Citronsaft

Sådan gør du:
Svits løg og hvidløg. Tilsæt blomkål, mandler, rosmaring og boillon og bring det i småkog. Lad det småkoge i ca. 30 min ind til blomkålen er blevet godt "mør". Tag rosmarinkvistene op (lad endelig bladene blive) og blend suppen glat. Smag til med salt, peber og citronsaft...

... Og voilà du har en billig og dejlig mættende suppe, som med fordel også kan bruges som en frokostret her i den kolde og mørke tid :)

4 kommentarer:

  1. Virkelig dejlig suppe - er vild med detaljen med mandler :-)

    SvarSlet
  2. Jeg takker :) Det giver også noget mere mæthed og en form for nøddet sødme, hvis man kan sige det sådan :)

    SvarSlet
  3. Ja det er fantastisk - og dejligt billigt at lave, ovenpå en december med masser af udgifter :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...