tirsdag den 10. januar 2012

Spætte-reje-deller

Til 4 personer
(Kan spises i alle faser af South Beach livsstilen og en af mine farvorit opskrifter på en fiskefrikadelle)



Ingredienser:
500 g rødspættefileter skåret i mindre stykker
2 æg
3/4 dl mælk
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber
200 g hakkede rejer
3 forårsløg skåret i små ringe

Sådan gør du:
Rødspætten blendes med æg, mælk, salt og peber til en ensartet masse og rør derefter rejer og forårsløg i farsen. Form fiskefrikadellerne med en ske, og steg dem på en slip-let pande i lidt olie i ca. 4-6 min. på hver side.

Tip: Server dem eventuelt med salat og ovnbagte gulerødder, som her på billedet :)
(Gulerødder må dog ikke spises i fase 1, så her kan du i stedet spise ovnbagt selleri eller pastinak)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...