torsdag den 16. februar 2012

Kogt hamburgerryg med selleri-grønærter

Til 4 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)



Ingredienser:
600 g røget hamburgerryg
650 g skrællet knoldselleri
200 g frosne ærter
250 g gulerødder skåret i tern
2 dl creme fraiche 9%
Stødt eller reven muskatnød
Salt og peber

Sådan gør du:
Kog hamburgerryggen under låg i vand, så kødet lige netop er dækket, i 30 min. pr. kg. Tag gryden af blusset og lad hamburgerryggen hvile i 15 min i vandet.

Skær knoldselleriet i grove stykker og kog dem møre. Kog gulerødderne med de sidste 5 min og ærterne med de sidste 2 min. Hæld vandet fra og gem gulerødder og ærterne væk. Blend selleriet med en stavblender til en ensartet masse. Derefter røres creme fraichen i og der smages til med muskatnød, salt og peber. Til slut røres gulerødder og ærter i sellerimosen og den er klar til servering med en dejlig skive hamburgerryg :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...