Spelt-otto med røget laks og spinat

Til 4 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)



Ingredienser:
1 spsk olie
300 g perlespelt
375 ml tør hvidvin
8 dl grøntsagsbouillon
250 g frisk spinat (grofthakket uden stængler)
150 g røget laks (1. halvdel finthakket / 2. halvdel i brede strimler)
50 g reven parmesan

Sådan gør du:
Opvarm olien i en høj slip-let pande og svits perlespelten et par minutter. Hæld vinen over og kog til den er fordampet. Tilsæt 1 dl bouillon og kog under omrøring, til den er opsuget. Fortsæt med at tilsætte 1 dl bouillon ad gangen og røre, til den er opsuget - i alt ca. 20 min. Sammen med den sidste dl bouillon vendes også spinaten i. Når den sidste bouillon er opsuget vendes parmesan og laks i risottoen og efter 2 min er den klar til servering :)

Kommentarer