tirsdag den 12. april 2011

Mættende salat med perlespelt

Til 2 personer (som hovedmåltid)
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach Kuren)


Ingredienser:
100 g speltkerner
1/2 squash
3 tomater
1 rødløg
100 g friske grønne bønner
50 g blandet salatblade
1/2 avocado
200 g rejer
50 g blandede salatnødder
2 æg

1 bundt dild
150 g græsk youghurt
Citronsaft
Salt og peber

Sådan gør du:
Kog perlespelten som angivet på posen og afkøl.

Skær squashen, bønnerne og den halve avocado i mundrette stykker. Skær tomaterne og rødløgene i ringe. Vend speltkernerne med squash, tomater, rødløg, salatblade, avocado og rejer.

Hak dilden og bland den med den græske yoghurt. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Anret salatblandingen på en tallerken, drys med salatnødderne og del hvert æg i 4 stykker, som placeres ved salaten. Server dressingen i en skål dertil som "ta'-selv" :)

3 kommentarer:

  1. Uhm, dejlig mættende 'fuldkornssalat' med både knas og forår :-)

    SvarSlet
  2. For søren hvor ser det LÆKKERT ud - det skal da klart prøves :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  3. Ja det er både lækkert og fyldt med forårsfornemmelser, selvom vejret ikke helt har været det i dag :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...