Til 2 personer (som hovedmåltid)
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach Kuren)
Ingredienser:
100 g speltkerner
1/2 squash
3 tomater
1 rødløg
100 g friske grønne bønner
50 g blandet salatblade
1/2 avocado
200 g rejer
50 g blandede salatnødder
2 æg
1 bundt dild
150 g græsk youghurt
Citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du:
Kog perlespelten som angivet på posen og afkøl.
Skær squashen, bønnerne og den halve avocado i mundrette stykker. Skær tomaterne og rødløgene i ringe. Vend speltkernerne med squash, tomater, rødløg, salatblade, avocado og rejer.
Hak dilden og bland den med den græske yoghurt. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Anret salatblandingen på en tallerken, drys med salatnødderne og del hvert æg i 4 stykker, som placeres ved salaten. Server dressingen i en skål dertil som "ta'-selv" :)
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach Kuren)
Ingredienser:
100 g speltkerner
1/2 squash
3 tomater
1 rødløg
100 g friske grønne bønner
50 g blandet salatblade
1/2 avocado
200 g rejer
50 g blandede salatnødder
2 æg
1 bundt dild
150 g græsk youghurt
Citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du:
Kog perlespelten som angivet på posen og afkøl.
Skær squashen, bønnerne og den halve avocado i mundrette stykker. Skær tomaterne og rødløgene i ringe. Vend speltkernerne med squash, tomater, rødløg, salatblade, avocado og rejer.
Hak dilden og bland den med den græske yoghurt. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Anret salatblandingen på en tallerken, drys med salatnødderne og del hvert æg i 4 stykker, som placeres ved salaten. Server dressingen i en skål dertil som "ta'-selv" :)
Uhm, dejlig mættende 'fuldkornssalat' med både knas og forår :-)
SvarSletFor søren hvor ser det LÆKKERT ud - det skal da klart prøves :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Ja det er både lækkert og fyldt med forårsfornemmelser, selvom vejret ikke helt har været det i dag :)
SvarSlet