fredag den 6. maj 2011

Bøf med spejlæg og tomatsalsa

Til 2 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)


Ingredienser:
400 g magert hakket oksekød
2 æg
2 skriver ristet rugbrød
Salat
Champignon skåret i skiver
Kapers
Rødløg skåret i ringe

Til salsaen:
3 hakkede tomater
½ finthakket rødløg
½ finthakket chili uden kerner
2 finthakket fed hvidløg
2 spsk hakket koriander
Salt og peber
Saft fra lime

Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne til salsaen og smag til med salt, peber og lime. Lad salsaen trække i køleskabet inden servering.

Steg champignon uden fedtstof på en slip-let pande.

Form kødet til 2 store dejlige bøffer og steg dem i lidt olie ca. 3-5 min. på hver side - alt afhængig af om du er til rosa eller "gråt" kød ;) Krydr med salt og peber.

Steg æggene til 2 spejlæg på en anden pande. Rist rugbrødet og placer salatblade derpå, så champignon, dernæst bøffen og til sidst spejlægget ovenpå. Der toppes med tomatsalsa, rødløg ringene og kapers.

5 kommentarer:

  1. OMG hvor ser det GODT ud!!! Det skal vi da SÅ meget have i nær fremtid :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Ham herhjemme var også helt vild i øjnene, da det blev serveret :D

    SvarSlet
  3. Uha, det ser lækkert ud. Skal vi helt klart have her i weekenden. Tak for tippet :)

    Hilsen

    Per
    restauranter København
    http://restauranter-københavn.dk/

    SvarSlet
  4. Det var da så lidt :)

    Det er også dejligt nemt at lave, så man kan bruge mere tid ude i det gode vejr end i køkkenet :)

    SvarSlet
  5. Kan næsten ikke vente med at smage! Ser riiiigtig godt ud :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...