onsdag den 5. oktober 2011

Bede- og gedeostsalat

Til 2 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)




Ingredienser:
2 stk store rå rødbeder
2 stk sølvbeder
60 g smuldret blød gedeost   
4 spsk hakket pistacienødder
Romainesalat 

Dressing:
1/2 finthakket løg   
1 spsk citronsaft
1/2 tsk havsalt
1/2 knivspids friskkværnet peber
3 spsk olivenolie

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Pak rødbederne ind i folie og bag dem i ovnen i 1 time. Pak dem derefter ud af folien og afkøl. Kog sølvbederne - både stængel og blade - i let saltet vand i ca. 5 min og afkøl.

Mens bederne afkøles røres løg, citronsaft, salt, peber og olie godt sammen i en lille skål.

Når begge beder er afkølet, pilles skindet af rødbederne og de skæres i små tern. Sølvbederne skæres i mindre stykker/strimler. Begge slags beder vendes i en skål med dressingen og fordeles på en bund af romainesalat. Fordel til slut smuldret gedeost og hakkede pistacienødder derpå.

Kan med fordel spises til fisk som f.eks. sej som på billedet :)

2 kommentarer:

  1. Hej

    Har du en e-mail, jeg kan kontakte dig på?

    Vh Anna

    SvarSlet
  2. Du kan fange mig på kontakt@egoshe.dk :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...