Til 2 personer
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)
Ingredienser:
2 stk store rå rødbeder
2 stk sølvbeder
60 g smuldret blød gedeost
4 spsk hakket pistacienødder
Romainesalat
Dressing:
1/2 finthakket løg
1 spsk citronsaft
1/2 tsk havsalt
1/2 knivspids friskkværnet peber
3 spsk olivenolie
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Pak rødbederne ind i folie og bag dem i ovnen i 1 time. Pak dem derefter ud af folien og afkøl. Kog sølvbederne - både stængel og blade - i let saltet vand i ca. 5 min og afkøl.
Mens bederne afkøles røres løg, citronsaft, salt, peber og olie godt sammen i en lille skål.
Når begge beder er afkølet, pilles skindet af rødbederne og de skæres i små tern. Sølvbederne skæres i mindre stykker/strimler. Begge slags beder vendes i en skål med dressingen og fordeles på en bund af romainesalat. Fordel til slut smuldret gedeost og hakkede pistacienødder derpå.
Kan med fordel spises til fisk som f.eks. sej som på billedet :)
(Kan spises i fase 2 og 3 af South Beach kuren)
Ingredienser:
2 stk store rå rødbeder
2 stk sølvbeder
60 g smuldret blød gedeost
4 spsk hakket pistacienødder
Romainesalat
Dressing:
1/2 finthakket løg
1 spsk citronsaft
1/2 tsk havsalt
1/2 knivspids friskkværnet peber
3 spsk olivenolie
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Pak rødbederne ind i folie og bag dem i ovnen i 1 time. Pak dem derefter ud af folien og afkøl. Kog sølvbederne - både stængel og blade - i let saltet vand i ca. 5 min og afkøl.
Mens bederne afkøles røres løg, citronsaft, salt, peber og olie godt sammen i en lille skål.
Når begge beder er afkølet, pilles skindet af rødbederne og de skæres i små tern. Sølvbederne skæres i mindre stykker/strimler. Begge slags beder vendes i en skål med dressingen og fordeles på en bund af romainesalat. Fordel til slut smuldret gedeost og hakkede pistacienødder derpå.
Kan med fordel spises til fisk som f.eks. sej som på billedet :)
Hej
SvarSletHar du en e-mail, jeg kan kontakte dig på?
Vh Anna
Du kan fange mig på kontakt@egoshe.dk :)
SvarSlet